Banner Mobilier Magazin BIG Mag

PRAFUL SAHARIAN FACE COZI LA SPĂLĂTORII

Necazul unora, bucuria altora ! Norul de praf saharian care s-a abătut zilele acestea peste România a provocat mare supărare în special în rândul șoferilor, care și-au găsit mașinile acoperite de un strat consistent de praf roșiatic, după o ploaie scurtă ce a coborat din atmosferă praf de Sahara. Neplăcerea șoferilor a fost însă bucuria proprietarilor de spălătorii auto care n-au mai făcut față asaltului de clienți. Ieri, pe o stradă din Timișoara, unde functionează o spălătorie cu autoservire lucrurile au luat-o complet razna.

Rândul de mașini era atât de lung, încât tot traficul de pe stradă a fost dat peste cap, ceilalți șoferi care doar aveau drum pe acolo trezindu-se și ei, fără voie, în coada interminabilă a celor care voiau să-și spele mașinile.

Vrei să treci sau stai la coadă la spălătorie ? Nu stau la spălătorie, vreau să ies de aici. Știti de ce stați aici la coadă? Da. Așteptați la spălătorie? Nu. Vreau să trec. E coadă la spălătorie. M-am gândit

Conform Agenţiei Naţionale de Meteorologie, fenomenul se va resimţi în zonă până în cursul zilei de miercuri. Astăzi, concentraţia particulelor de praf şi nisip saharian va creşte în aer, urmând ca miercuri să se retragă, odată cu intrarea unui front de aer rece care va curăţa atmosfera.

leave a reply

Știri 24 PLUS

Trebuie citite