Banner Mobilier Magazin BIG Mag

POFTIŢI LA SALONUL INDUSTRIEI UŞOARE – 18 NOIEMBRIE 2015

Timișorenii și nu numai au ocazia să-și reînnoiască garderoba cu ultimele trenduri fără să fie nevoiți să scoată prea mulți bani din buzunar. Cele mai noi tendinţe de sezon în materie de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii sunt expuse la Salonului Industriei Uşoare de la Timişoara care şi-a deschis porţile astăzi la Centrul Regional de Afacerial. Pe o suprafaţă de 1000 mp, peste 50 de companii vor expune spre vânzare, până duminică, o gama variată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, confecţii, geci şipaltoane pentru femei si bărbati, încălţăminte din piele, accesorii şi cosmetice ale producătorilor şi comercianţilor din întreaga ţară şi nu numai.
Aurora Culea, organizator de evenimente CCIAT :
Un eveniment de referinţă pentru timişoreni care este început încă din anul 1995. În cadrul expoziţiei vor expune peste 50 de firme din întreaga ţară. Vor expune o serie de produse printre care şi confecţii, textile, blănărie, pielărie, cosmetice, bijuterii. Avem şi noutăţi în acest an. Avem o firmă care prezintă produse din Spania la preţuri accesibile, îmbrăcăminte, încălţăminte. Avem iarăşi două firme care au bijuterii din Mexic făcute handmade şi o doamnă din Franţa care expune bijuterii cu tehnica mozaicului
Nici cei mici nu vor fi ignorați pe perioada târgului, pentru aceștia pregătindu-se un spațiu de joacă. De asemenea, în parcarea de la Centrul Regional de Afaceri vor fi montate mai multe standuri cu mâncare tradițională. De aici, timișorenii vor putea să cumpere tot felul de bunătăți, dar vor avea ocazia să deguste și o bere bio, de casă, făcută la Văliug.

leave a reply