Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Persoane rănite, duminică seara, pe scena Teatrului German de Stat din Timișoara.

O femeie a fost transportată la spital, după ce a fost rănită de un panou din lemn.

O femeie a fost transportată la spital, după ce a fost rănită duminică seara, de un panou din lemn care făcea parte dintr-un decor, la Teatrul German de Stat din Timişoara, şi a căzut peste victimă, în timpul unui spectacol.

Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Mărăşeşti din Timişoara, la Teatrul German, o persoană a fost rănită. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv, în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor şi asigurat de doi bărbaţi a căzut şi a accidentat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, a anunţat Biroul de presă al poliţiei Timiş.

De asemenea, au fost accidentaţi şi cei doi bărbaţi care susţineau panoul, însă aceştia nu au fost transportaţi la spital.

Potrivit poliţiştilor, femeia, în vârstă de 38 de ani, este actriţă.

Luni, reprezentanții Teatrului German de Stat au precizat că, în timpul spectacolului „Livada de vișini”, unul dintre mașiniști s-a împiedicat și, în cădere, a antrenat un element de decor care a căzut pe el și pe actrița ce își susținea rolul.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui incident.