Banner Mobilier Magazin BIG Mag

NOU PROIECT DE MODERNIZARE ÎN MICRO 4

Executivul lugojean a anunțat un nou proiect de modernizare, care va fi realizat în cartierul Micro IV. Lucrările vizează zona dintre blocurile 11 și 21. În perioada următoare va fi licitat un proiect pentru refacerea completă a străzii Nera, apoi se va da în execuție reamenajarea fostei piețe. În acest cartier s-au făcut în anii trecuți modernizări între blocuri cu locuri de parcare asfaltate și a mai rămas o singură zonă, între fosta centrală și strada dintre Micro IV și Micro V.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Este prevăzută o zonă pietonală, o zonă de parcuri, o zonă de elemente de joacă, tot ce trebuie pentru un parc frumos în mijlocul unui cartier mae și cred că cetățenii din cartier merită acest lucru. A fost făcut studiul de fezabilitate, anul acesta vom începe și lucrările la parc și deja e licitată strada Nera.

Primăria speră să termine aceste proiecte până în primăvara anului viitor. Singura problemă din Micro IV pentru care nu s-a găsit încă o soluție este clădirea fostei centrale termice, pentru care există mai multe solicitări de transformare într-o grădiniță, într-un centru social, într-un supermarket sau de amenajare a unor cabinete medicale. Decizia va fi luată după organizarea unei dezbateri publice.

leave a reply