Banner Mobilier Magazin BIG Mag

MERIDIAN 22 RECUPEREAZĂ SUMELE RESTANTE

Angajații Meridian 22 au reușit să recupereze în doar cinci zile o mare parte din sumele restante, mai vechi de 90 de zile, de la abonații serviciilor de apă și canal de la case. Majoritatea celor aflați pe lista rău-platnicilor și-au achitat datoriile, când s-au văzut cu utilajele pentru debranșare la ușă, totuși operatorul local a deconectat de la rețeaua publică de apă, 4 utilizatori, care au fost acționați în instanță.

Florin Iovescu- director economic Meridian 22 Lugoj

În cursul săptămânii trecute, societatea noastră în urma acțiunii desfășurate pe teren a reușit să încaseze de la persoanele fizice care locuiesc la case o sumă de circa 66 000 de lei, achitată de către utilizatorii serviciilor noastre din facturile mai vechi de 90 de zile. Soldul inițial restant pentru care s-a început această acțiune de recuperare a restanțelor era în sumă la începutul acțiunii de 173 de mii de lei. Toate aceste disponibilități bănești încasate de societatea noastră sunt foarte necesare pentru plata furnizorilor de utilități cu care avem și noi la rândul nostru relații contractuale. De asemenea, în această săptămână s-au remis somații de plată și preavize de debranșare la o serie de circa 60 de agenți economici persoane juridice. În urma somațiilor de plată până la această dată circa 15 agenți economici și-au achitat datoriile către societatea noastră. În perioada următoare îi așteptăm la casieria societății noastre să-și achite restanțele sau o pot face și în conturile bancare ale societății.

În paralel, a început din 19 februarie acțiunea de verificare a integrității sigiliilor și citirea contoarelor de apă la blocuri. Se efectuează atât la cei care au contracte individuale, cât și la cei care sunt membri ai asociațiilor. Această acțiune se va derula și în luna martie.

leave a reply