Banner Mobilier Magazin BIG Mag

MENIU SPECIAL DE SĂRBĂTORI LA CANTINĂ

Lugojenii care beneficiază de serviciile Cantinei de Ajutor Social vor avea parte și în acest an de un meniu special pentru Paști. Masa de sărbătoare va cuprinde ciorbă de miel, sarmale cu smântână, friptură și piure de cartofi cu salată, iar la desert se va servi tradiționalul cozonac. Alături de felurile de mâncare principale, oamenii vor primi și preparate specifice Sărbătorilor Pascale, precum drob, ouă roșii, salată de Beouf sau pască. Meniul de paște se va distribui beneficiairlor mâine.

Angelica Rus- purtător de cuvânt Primăria Lugoj

La fel ca în fiecare an și anul acesta cei 53 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social vor avea parte de un meniu special de sărbători. Meniul va fi distribuit joi, 5 aprilie, între orele 11.30 și 14.30.

Pot beneficia de serviciile Cantinei de Ajutor Social categoriile de persoane aflate în situaţii economico-sociale sau medicale deosebite. Cererea pentru acordarea dreptului de a servi masa la cantină, precum şi celelalte acte doveditoare, se înregistrează la Serviciul Ajutor Social din cadrul D.A.S.C Lugoj. În prezent, Cantina de Ajutor Social din Lugoj are 53 de beneficiari.

 

leave a reply

Știri 24 PLUS

Trebuie citite