Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

Diverse

Melodia care va reprezenta România la Eurovision 2023 va fi aleasă sâmbătă seară

În finala Eurovision 2023 România, publicul poate vota melodia preferată prin apel telefonic (tarif normal) sau online pe durata interpretării fiecărei piese sau la finalul show-ului, când va avea loc o recapitulare a compoziţiilor aflate în concurs.

Finala Selecţiei Naţionale a Eurovision 2023, în urma căreia va fi desemnată melodia care va reprezenta România la Eurovision Song Contest (ESC) de la Liverpool, are loc sâmbătă, de la ora 20:30, şi este transmisă pe TVR 1, TVR Internaţional, pe platforma TVR+ şi pe conturile din reţelele de socializare ale TVR.

Banner Mobilier Magazin BIG MagÎn finala Eurovision 2023 România, publicul poate vota melodia preferată prin apel telefonic (tarif normal) sau online pe durata interpretării fiecărei piese sau la finalul show-ului, când va avea loc o recapitulare a compoziţiilor aflate în concurs, informează site-ul TVR citat de Agerpres.

Pentru votul prin apel telefonic, fiecare concurent va putea fi votat la numărul de telefon afişat pe ecran, pe durata interpretării melodiei.

Votul online este disponibil pe site-ul http://www.eurovision.tvr.ro. Potrivit site-ului TVR, procedura este: logare, apoi ‘click’ pe butonul ‘Votează’, dedicat concurentului preferat.

Conform Regulamentului competiţiei Eurovision Song Contest 2023, votul publicului va fi exprimat pe durata interpretării piesei de către fiecare artist, din momentul ‘Start vot’ şi până la momentul ‘Stop vot’, sau în timpul recapitulării interpretărilor de la finalul show-ului tv, regula fiind un singur vot pentru o piesă, dar cu posibilitatea de a vota mai multe piese.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Finaliştii Selecţiei Naţionale Eurovision 2023 vor intra pe scenă în ordinea numerelor atribuite prin tragerea la sorţi, respectiv:

* Deiona – ‘Call on me’

* Andrada Popa – ‘No time for me’

* Ocean Drive – ‘Take you home’

* Amia – ‘Puppet’

Publicitate. Scroll pentru a continua.

* Andrei Duţu – ‘Statues’

* Theodor Andrei – ‘D.G.T. (Off and on)’

* Steven Roho x Gabriella x Formaţia Albatros – ‘Lele’

* Aledaida – ‘Bla Bla Bla’

* Adriana Moraru – ‘Faralaes’

Publicitate. Scroll pentru a continua.

* Maryliss – ‘Hai vino’

* JaxMan (Erin Dăneţ) – ‘Bad&Cool’

* Andreea D Folclor Orchestra – ‘Periniţa mea’

Ediţia din 2023 a Eurovision Song Contest (ESC) va avea loc în Marea Britanie, care va organiza concursul în numele Ucrainei, din cauza războiului declanşat pe teritoriul acestei ţări. Evenimentul se va desfăşura la Liverpool Arena şi va avea două semifinale şi finala mare.

Semifinalele vor avea loc pe 9 şi 11 mai, iar finala – pe 13 mai. Reprezentantul României va concura în a doua semifinală.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi şi în prima partea...

Direct la Subiect

Cum distingem, prin atâta zgomot, ce ni se potrivește și ce nu? Este unul dintre principiile după care se ghidează Răzvan Serghei. Proiectul său,...

Fotbal

Naţionala de fotbal a României s-a calificat la turneul final EURO 2024, după ce s-a impus în fața echipei Israelului cu scorul de 2-1,...

Direct la Subiect

Călin Celău este deja un nume consacrat! Hair artistul este preferatul multor vedete din zona de vest a țării și a avut colaborări cu...