Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Mărțișoare muzicale! Patricia Roșca și Andrei Cozma concertează la Lugoj

Talentata pianistă Patricia Roșca, alături de clarinetistul Andrei Cozma întâmpină publicul lugojean cu două daruri muzicale.Primul dintre evenimente are loc miercuri, 6 martie, de la ora 11, în Sala de Audiții ”Elisabeta Toth” de la Școala de Muzică ”Filaret Barbu” din Lugoj. Este vorba despre un Recital Cameral motivațional și educativ oferit de Patricia Roșca – pian și Andrei Cozma – clarinet, ambii elevi ai Colegiului Național de Muzică ”George Enescu” din București.

Cel de-al doilea eveniment este programat pentru data de 8 martie, chiar de Ziua Femeii. Sub genericul ”Vestitorii Primăverii”, Patricia Roșca (pian) și Andrei Cozma (clarinet) vor susține de la ora 15 un Recital Cameral pe scena Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu” din Lugoj. Profesori coordonatori vor fi Ovidiu Căplescu, Mihaela Zamfirescu Diana Spânu și Tulvan Ghizela.

”Sunt foarte bucuroasă să vin acasă la Lugoj cu proiecte noi! Dacă în decembrie am avut un recital cu cadouri pentru cei mici, în luna martie venim cu două proiecte, unul care se va desfășura la Școala de muzică ”Filaret Barbu”, pe data de 6 martie, având și o tema educativă și motivațională. Vom promova muzica clasică, de această dată cântată în doi, adică pian și clarinet, iar pe data de 8 martie oferim daruri muzicale pentru doamne, mămici și bunici și bineînțeles pentru toți cei care doresc să ne asculte să ne fie alături. Așadar, de această dată va fi muzica în doi împărtășită cu drag pentru lugojeni”, a declarat Patricia Roșca.

Din programul celor două spectacole fac parte lucrări semnate de compozitori de renume precum Carl Maria von Weber, Malcolm Arnold, Vittorio Monti, Béla Kovács, Astor Piazzola și Franz Liszt.


sursa: redesteptarea.ro

leave a reply