Marius Baboniu,noul consilier local PSD, în locul lui Cristian Galescu,suspendat

Reorganizări interne la PSD Lugoj

În această perioadă, orga­ni­za­ția municipală a Partidului Social – Democrat s-a aflat în plină perioadă de reorganizare și de creionare a viitoarelor structuri de partid – organizațiile de tineret, femei și seniori.
Desigur, în prim plan a fost disidența unui membru PSD important, fostul viceprimar al orașului din timpul administrației Boldea, și anume Cristian Galescu. El a votat alături de majoritatea PNL din Consiliul local pentru noua orgnigramă a Primăriei, la ședința din data de 27 iunie 2022, în timp ce colegii săi, Ionuț Dumitriu și Iosif Crăciunescu, s-au opus.

Disidența lui Galescu nu a trecut neobservată și profesorul Călin Dobra, preșe­din­tele PSD Lugoj, a anunțat pri­mele măsuri: ”În cadrul reorganizărilor interne, am decis să îl suspendăm pe Cristian Galescu timp de șase luni, ca membru de partid, iar asta am făcut-o în condițiile în care am ținut cont de activitatea pozitivă pe care a avut-o anterior, la nivelul PSD Lugoj. Noi considerăm această măsură un avertisment. PSD Lugoj este o echipă și mi se pare firesc să acționeze ca o echipă”.

Călin Dobra ne-a declarat că numele noului consilier PSD în miniparlamentul local este Marius Baboniu: ”s-a aprobat în cadrul Biroului Politic Local nominalizarea colegului nostru Marius Baboniu pentru a reprezenta PSD în Consiliul local”.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply