Banner Mobilier Magazin BIG Mag

LUGOJUL PRIMEŞTE BANI PENTRU INVESTIŢII – 17 NOIEMBRIE 2015

Primăria Municipiului Lugoj a asigurat investiţiile pe următorii ani. Edilul oraşului, Francisc Boldea anunţă că Lugojul va primi 8 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii locale, a reţelelor de apă şi canalizare în 2016 şi 2017. O parte din bani provin în urma unor discuţii cu reprezentanţii Ministerul Dezvoltării şi o alta în urma cotelor defalcate din TVA.
Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD): Aş vrea să fac un anunţ foarte important pentru oraș, pentru viitorul lui, anunț care sigur va avea un impact extraordinar de mare. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu ministrul dezvoltării, am cerut pentru apă-canal 300 de miliarde de lei, echivalentul a 7  milioane de euro pentru terminarea și dezvoltarea rapidă a municipiului Lugoj. Aș vrea să vă anunț că pentru perioada 2016-2017 am primit deja fondurile și vom trece la rectificarea bugetară
Primarul Lugoului anunţă că suma este deosebit de importantă pentru dezvoltarea oraşului, aceasta fiind de real ajutor în toate ariile problematice cu care administraţia locală se luptă de câţiva ani.
Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):
Acest lucru este extraordinar de important pentru dezvoltarea în 2016 și 2017 a municipiului la capitolele apă, canal, drumuri și tot ce ține de infrastructură. E o sumă la care nici noi nu speram, dar care în urma discuției cu doamna ministru, dânsa s-a șinut de cuvânt și ne-a alocat pe baza actului adiţional pe care l-aţi văzut şi dumneavoastră, aceste sume
Este vorba de 14 milioane de lei pentru terminarea lucrărilor la reţeaua de apă, 14 milioane pentru canalizare şi 15 milioane de lei pentru drumurile din Tapia şi Armădia. De asemenea, s-a mai primit un milion de euro din cote defalcate din TVA pentru echilibrarea şi rezolvarea unor probleme din învăţământ şi asistenţă socială. Toate aceste sume vor fi trecute în buget pe anii 2016 şi 2017, acoperind investiţiile de dezvoltare a infrastructurii oraşului pentru aceşti doi ani.

leave a reply