Banner Mobilier Magazin BIG Mag

LOVITURĂ LA PONT ÎN TOIUL NOPȚII – 18 NOIEMBRIE 2015

Spargere spectaculoasă la sediul unei firme de taxi din Timișoara, în apropiere de Piața Badea Cârțan. Hotii au dat lovitura în toiul nopții. Au  pătruns în interior, au furat o casetă de valori, apoi au spart un seif și au dispărut. Angajații firmei au descoperit spargerea dimineața și au dat imediat alarma.
Când am ajuns, am văzut ușa spartă și atât. Un seif l-au luat și ăla mare   l-au spart. L-au spart, au luat ce-au găsit și au plecat. Mă gândesc că pe geam au intrat, pe geam au ieșit, că ușa la intrare a  fost încuiată, nu a fost spartă, nu nimic.
La fața locului au venit polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale care au adus și un câine dresat, în speranța că acesta ar putea lua urma hoților. Din primele cercetari, anchetatorii spun că hoții sunt profesionisti. Au dat lovitura cu mare atentie și au purtat mănuși. Spargătorii au patruns în sediu fortând un geam termopan cu ajutorul unei surubelnițe. Desi firma are în spate o curte interioara, hotii nu au trecut deloc pe acolo, ci au operat doar de la ferestrele din stradă. În plus, nu au facut nici cel mai mic zgomot, întrucât nimeni din vecinatate nu a auzit nimic. Firma de taxi își mutase sediul în zona pieței Badea Cârțan de numai două săptămâni, astfel că angajații nu apucaseră să pună totul la punct.
Ștefan Răveanu, administratorul firmei:

Suntem mutați de abia de două săptămâni, de la întâi și nici arhiva nu am pus-o la punct. Mai aveam de organizat una alta.  Nu pot să bănuiesc pe nimeni, dar după cum s-a întâmplat nu se poate să vină unul care nu știa sau de pe stradă… Nu se poate

 

leave a reply