Banner Mobilier Magazin BIG Mag

La Arad s-a deschis pentru prima dată Muzeul Iluziilor

muzeul iluziilor

Muzeul Iluziilor ajunge pentru prima dată la Arad, iar expoziția inedită poate fi vizitată până în data de 16 februarie la Complexul Muzeal.

Iluzii optice, 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff sau un theremin, instrumentul muzical la care poți cânta fără să îl atingi, sunt doar câteva dintre exponatele care îi așteaptă pe vizitatori pentru prima oară la Arad.

Conceptul este unul unic în România și are un caracter interactiv – vizitatorii vor putea înțelege cum funcționează iluziile prin contactul direct cu cele peste 100 de obiecte prezentate, dar și prin explicațiile unui povestitor unplugged, care va oferi detalii despre mecanismele lor de funcționare și va face demonstrații live.

Organizatorii promit că viziatorii vor avea o experiență unică atunci când vor parcurge exponatele, vor cânta la theremin sau se vor așeza pe spate pe un pat cu 2200 de cuie fără să ți se întâmple nimic.

Muzeul va putea fi vizitat pe bază de rezervare, la contact@muzeuliluziilor.ro sau la numărul de telefon 0752.690.245. Spectacolele se vor desfășura între orele 09:00 și 18:00, din oră în oră, cu începere la oră fixă. Durata unei vizite este de 60 de minute, iar prețul unui bilet este de 17 lei.

sursa: radiotimisoara.ro

leave a reply