Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Iulius Mall își reduce programul, cu excepția hipermarketului și a farmaciilor

Mall-ul din nordul Timișoarei anunță că va funcționa după un program redus, în intervalul 12:00 și 20:00. Măsura este valabilă la Iulius Town Timișoara până în data de 31 martie.

Reprezentanții companiei Iulius anunță că a luat această măsură în contextul provocat de prezența COVID-19 în România.

Excepție fac hipermarketul Auchan, farmaciile și drogheriile. Totodată, capacitatea de locuri din zona de food court Iulius Town Timișoara a fost redusă cu cel puțin 30%, pentru a permite o distanță considerabilă între mese.

Cu același scop, majoritatea restaurantelor și cafenelelor asigură serviciul de home delivery, direct sau prin intermediari.

Ca o excepție, în ansamblul Iulius Town Timișoara, parcarea subterană Mall Parking, amplasată sub hypermarketul Auchan, va fi accesibilă fără plată, fiind o măsură menită să faciliteze accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate.

Reprezentanții companiei mai subliniază că s-au intensificat semnificativ măsurile de curățenie și dezinfectare, iar instalațiile HVAC funcționează cu un aport de 100% aer proaspăt, iar la recepțiile din mall și din clădirile de birouri sunt disponibile soluții pentru dezinfectare.

De asemenea, toate evenimentele au fost anulate sau amânate, iar activitatea caruselului este sistată.

sursa: radiotimisoara.ro

leave a reply