Banner Mobilier Magazin BIG Mag

INTERES SCĂZUT PENTRU MUNCA LA POȘTĂ

Timișenii nu par prea interesați să se angajeze la Poșta Română. Doar câteva persoane s-au prezentat joi la Oficiul Județean de Poștă nr. 1 din Timişoara, unde a fost organizată, în premieră, o bursă a locurilor de muncă. În Timiș, poşta are un deficit de personal de peste 100 de lucrători.

Nicolae Avram, director Oficiul Judeţean de Poştă Timiş:

Împreună cu colegii din cadrul Oficiului Județean pentru Poștă Timiș am gândit un eveniment, Bursa Locurilor de Muncă, pentru că avem un deficit foarte mare pe care îl avem în județ. Spre exemplu în Timișoara avem un deficit de 25 de factori poștali. În total, pe județul Timiș avem 100 de posturi vacante din 692 pe care îi avem astăzi colegi

Oficiul Judeţean de Poştă Timiş are nevoie de oficianţi, factori poştali, şoferi şi muncitori necalificaţi. Poștașii timișeni speră să își găsească rapid colegi, mai ales că oferta e destul de atractivă: muncă în echipă, program flexibil ce poate fi îndeplinit în mai multe forme de organizare și bonuri de masă.

Pe lângă faptul că avem deficit de personal la sediu, unde așteptăm oficianți și casieri, așteptăm colegi în județ. La momentul acesta avem localități în județul Timiș unde nu avem angajat poștal. Nu este un loc de muncă foarte greu, mai ales că programul unui agent poștal este cât se poate de flexibil, sunt o grămadă de avantaje: nu trebuie să facă naveta, activitatea și-o desfășoară în localitate, există mașină, cursele poștale care duc și aduc tot ce înseamnă poștă pentru localitatea respectivă

Pentru a-și întregi organigrama, reprezentanții Oficiul Judeţean de Poştă Timiş au decis să organizeze o bursă a locurilor de muncă în fiecare joi.

În prezent, în județ sunt posturi libere în Timişoara, Ghiroda, Peciu Nou, Comloşu Mare, Ciacova, Făget, Giarmata, Lovrin, Carani, Chevereşu Mare, Moşniţa Veche şi Uliuc.

leave a reply