Banner Mobilier Magazin BIG Mag

INSTITUȚIILE AU PROGRAM SPECIAL DE SĂRBĂTORI

Instituțiile publice din Lugoj au stabilit deja programul pentru Paște. Cei care mai au de rezolvat probleme de ordin administrativ sau au de achitat facturi urgente trebuie să știe că majoritatea ghișeelor instituțiilor vor fi închise vineri și luni și își vor relua activitatea abia marți. Este și cazul funcționarilor Primăriei, care vor avea liber, doar cei de la compartimentul Stare Civilă lucrând într-un anumit interval orar.

Angelica Rus- purtător de cuvânt Primăria Lugoj

Vineri, 6 aprilie și luni, 9 aprilie, nu se vor desfășura activități de relații cu publicul în nici unul din birourile instituției, activitatea fiind reluată marți, 10 aprilie. Compartimentul Stare Civilă din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Evidența Persoanelor Lugoj va desfășura activități de relații cu publicul sâmbătă și luni între orele 9 și 11 pentru preluare și eliberare acte de deces.

 Nu toți angajații instituțiilor publice vor avea însă liber. Muncitorii societății de salubrizare Salprest vor aduna gunoiul din oraș chiar și vineri, iar în noaptea de Înviere va exista o echipă care va asigura curățenia în oraș. În schimb, cei de la casieria instituției vor avea liber vineri și luni.

Mircea Ghera, director Salprest:

Salprestul va lucra normal în ziua de vineri, pentru că fiind următoarele zile libere nu putem lăsa de joi orașul necurățat, astfel că vinerea va fi program normal. Deci cetățenii pot scoate afară gunoiul fără probleme, iar în ceea ce privește zilele de Paște vom fi liberi și vom începe activitatea marți. Va exista o echipă care să asigure salubritatea orașului atât în noaptea de Înviere cât și în piață pentru că se taie mieii pentru că se taie mieii în contiunare și acum.

Nu vor avea liber nici echipele de intervenții de la Meridian 22, care vor fi la post 24 de ore din 24.Orice avarie apărută poate fi anunțată la numărul de telefon 0256/351.750. Vor fi liberi în schimb salariații de la casieria instituției.  Din acest an, Vinerea Mare este declarată zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

leave a reply