Banner Mobilier Magazin BIG Mag

FOTO – În Lugoj se montează primele 150 de dozatoare cu dezinfectant pentru blocuri

Primăria Lugoj s-a conformat cerinţelor autorităţilor centrale prevăzute în ultima ordonanţă militară şi a demarat primele achiziţii de dezinfectanţi pentru scările de bloc din municipiu.

Un primit lot de 30 de dozatoare au fost montate la scările de bloc din cartierul Ştrand.

Angajaţii primăriei demarând alte lucrări în zona Stadion, pentru a monta toate cele 150 de dozatoare venite în primul lot.

“S-a demarat o achiziţie de urgenţă, în primă fază pentru un lot de 180 de dozatoare cu soluţii dezinfectante. În acest moment este criză în ţară pentru astfel de produse şi trebuie să vedem în perioada următoare cum vom putea să achiziţionăm dezinfectanţi pentru toate scările de bloc din oraş. Deja am mai contractat un lot de 150 şi până săptămâna viitoare cred că vom acoperi toate scările de bloc. Procedura nu este uşoară, avem probleme la unele scări de bloc pentru că oamenii nu vor să deschidă”, a spus Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului, cel care supraveghează din teren acţiunile de montaj.

La nivelul primăriei, în colaborare cu asociaţiile de proprietari, urmează să se găsească o soluţie şi pentru dezinfectarea periodică cu soluţii pe bază de clor a tuturor scărilor de bloc din Lugoj.

În zilele următoare, pe măsură ce vor sosi dispozitivele comandate, acestea urmează să fie instalate și în celelalte cartiere ale orașului. Dispozitivele vor fi alimentate săptămânal cu dezinfectant.

În municipiul nostru sunt circa 557 de scări de bloc.

sursa: redesteptarea.ro

Posete si Genti Dama

leave a reply