Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
melimeloparis.ro

Știrile TEN TV

GROAPĂ IMENSĂ, LĂSATĂ NEASTUPATĂ ÎN ȘTRAND

O groapă imensă apărută în cartierul Ștrand din Lugoj, în urma lucrărilor efectuate de angajații de la Meridian 22 dă mari bătăi de cap locuitorilor din zonă. Aceștia spune că groapa e acolo încă din luna februarie și că deși au făcut numeroase sesizări, nimeni nu a venit să o astupe, asta deși poate pune în pericol siguranța cetățenilor, mai ales pe timp de seară, când oricine care nu cunoaște zona poate cădea în ea.

 Din februarie am reclamat o defecțiune la sistemul de alimentare cu apă. Au venit de la Meridian, în prima fază au spart acolo grădina, nu au găsit defecțiune, au continuat să o spargă mai departe. Apoi au ajuns la concluzia că trebuie să schimbe toată țeava de apă până aici la cămin și au pus doi robineți, pentru C2 și pentru C1. Eu îi înțeleg și pe ei, tot orașul e la pământ, nu pot să le spun să se ocupe expres de asta, dar odată ce începi o lucrare finalizeaz-o. Deci practic vă nemulțumește că a rămas aici groapa asta neastupată? E urât, și e așa din februarie și e loc de trecere. Credeți că reprezintă un pericol pentru trecători? Pentru trecători, oameni bătrâni, copii.

E foarte rău în ce situație am ajuns. Trebuie să facă tot blocul reclamații să vină să astupe ceea ce au început. În felul acesta, un om handicapat nu poate să treacă cu căruciorul, nu poate să treacă nimeni. Dacă trece un bătrân cu un baston și cade în groapă ce se întâmplă? Cine răspunde? Nu se poate așa ceva.

 Conducerea Meridian 22 spune că știe de situația creată în cartierul Ștrand și că în curând vor remedia situația, până acum având alte priorități.

Iosif Groza, director Meridian 22:

Este în program și se va rezova în cel mai scurt timp posibil. Dar au apărut alte urgențe, avarii și alte probleme. Cam pe când aproximați că veți rezolva problema? Până în 4 mai. Săptămâna viitoare cred că se rezolvă.

 Până când groapa va fi astupată, pericolul persistă, astfel că cei care trec prin zonă trebuie să fie atenți și să o ocolească.

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Venirea căldurilor insuportabile și a codului roșu de caniculă i-a făcut pe lugojeni să iasă din case și să caute locuri unde se pot...

Direct la Subiect

Marți, 16 iulie 2024, de la ora 17:00, emisiunea „Direct la Subiect” revine pe Stiri 24 PLUS și pe canalele de Facebook și YouTube....

Știri

Mai multe gospodării vor ramăne fără energie electrică timp de câteva ore pe zi, în săptămâna 15 – 21 iulie, în mai multe localități...

Lifestyle

Perioada de caniculă prin care trece Lugojul a determinat schimbarea programului de vizitare a pacienților internați la Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei”. Până în...

Publicitate bestvalue.eu