Banner Mobilier Magazin BIG Mag

FINANȚĂRI NERAMBURSABILE DE LA PRIMĂRIE

Primăria Lugoj a anunțat că de ieri și până în 16 aprilie, se pot de pune proiecte cultural-educative pentru obţinerea finanţării nerambursabile de la bugetul local. Alocaţia financiară se poate obţine de către persoane juridice sau persoane fizice pentru organizarea unor activităţi non profit. Prin acestea trebuie să contribuie la realizarea unor programe, proiecte sau acţiuni cultural-educative, precum şi proiecte din domeniul culturii scrise. Bugetul alocat programului este de peste 200 de mii de lei pentru acțiuni cultural- educative și de 300 de mii de lei pentru biserici şi a fost aprobat de către Consiliul Local Lugoj, iar proiectele trebuie să se deruleze în anul curent.

Francisc Boldea,  primarul municipiului Lugoj (PSD):

Am cuprins într-un regulament clar ceea ce se poate finanța din partea autorităților locale. Ca atare, am alocat 208 mii lei pentru activitățile cultural- educative și 300 de mii de lei pentru cele religioase. Trebuie făcute o serie de acte atât de către bisericile din oraș, de către cei care scriu o carte, de cei care și-au propus un program de desfășurare, de către ziarele care vor să contribuie la dezvoltarea orașului și trebuie să se încadreze în regulamentul pe care noi l-am propus.  

Documentaţia de solicitare a finanţării nerambursabile se poate obţine de la sediul Primăriei Lugoj, Biroul Relaţii cu Publicul, camera 7 şi de pe site-ul instituţiei.

leave a reply