Banner Mobilier Magazin BIG Mag

EXPOZIȚIE-CONCURS LA GRĂDINIȚA PP4

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 din Lugoj a găzuit astăzi o expoziție-concurs cu tema “Copiii și Natura-prezentul și viitorul nostru”. La eveniment au participat educatoare de la grădinițe din mai multe localități din Timiș, cu lucrări confecționate de către copii, din materiale refolosibile. Educatorii au încercat să le dea copiilor de la cele mai mici vârste o educație ecologică și să îi învețe să protejeze natura și mediul înconjurător. Cei mici s-au arătat foarte interesați de aceste aspecte și au interpretat imnul ecologiștilor.

Teodora Vodă, director Grădinița PP Nr.4 Lugoj:

Scopul acestei expoziții este de a-i învăța pe copii să protejeze și să prețuiască natura, ajutând-o în acest fel și păstrând-o mereu curată. Cadrele didactice de la Grădinița PP Nr. 4 consideră că educația ecologică este foarte importantă pentru educația copilului, educație ecologică pe care noi astăzi o promovăm prin această expoziție, ajutându-i să înțeleagă care sunt fenomenele naturii, care este relația copiilor cu mediul înconjurător, cu ecosistemul, cu toate ființele vii și raportul pe care pot ei să îl aibă în armonie cu întreaga planetă albastră.

 La nivelul grădiniței s-a format o echipă de jurizare care a selectat lucrările și cele mai reușite au fost premiate. Instituțiilor de învățământ câștigătoare li se va trimite prin poștă o diplomă.

leave a reply