Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
melimeloparis.ro

Știrile TEN TV

ELEVII DE LA BREDICEANU, OLIMPICI PE JUDEȚ

Elevii Colegiului Național Coriolan Brediceanu din Lugoj au obținut rezultate remarcabile la fazele județene ale olimpiadelor la care au participat până acum. Nu mai puțin de șase elevi ai colegiului au reușit să se califice mai departe la faza națională. Unul dintre aceștia este Segiu Novac, elev în clasa a X-a, care a obţinut lam olimpiada de matematică premiul I cu punctaj maxim, fiind singurul elev de liceu din judeţul Timiş care a reuşit această performanţă. Poziţia obţinută îi dă lui Sergiu dreptul de a participa atât la etapa naţională a olimpiadei de matematică, cât şi la concursul interjudeţean „Traian Lalescu”.

 Sergiu Novac, olimpic la matematică:

Cum ți s-a părut această olimpiadă? Au fost subiecte de un nivel ridicat de dificultate, însă m-am descurcat. Te-ai pregătit mult? Da, pot să spun că am început pregătirea din toamnă, însă a meritat. Nu ești la primul rezultat de acest gen. Cum te simți? Mă simt foarte bine pentru că am reușit să confirm și rezultatele trecute și sper să obțin rezultate la fel de bune.

 Pe lângă Sergiu Novac, alți cinci elevi de la colegiul lugojean au reușit performanța de a se califica la faza națională a olimpiadelor. Jessica Polk și Miriam Faur s-au calificat la limba germană, Marquardt Chantal la limba germană maternă, Flavia Seleșan la logică și  Isabela Floroni la limba engleză.

Miriam Faur,  olimpică la lb. germană:

Pot să zic că sunt foarte mândră de rezultatul obținut pentru că trei ani la rând am fost la un pas de națională și anul acesta în sfârșit a dat roade munca. Deci ai fost perseverentă cum s-ar spune. Da, și ambițioasă și sunt foarte mândră că nu am renunțat și că m-a ambiționat rezulatul de anul trecut să continui. La faza națională ce așteptări ai? Sincer, am de gând să muncesc la fel de mult ca până acum, poate chiar mai mult și să fie rezultatul la fel de bun. Eu asta sper.

Marquardt Chantal, olimpică la lb. germană maternă:

 În acest concurs mai am experiențe anterioare, unde am mai fost calificată la națională. Am luat și premii acolo. Dar nu am renunțat la pregătire, am citit și am făcut multe compuneri. Pe viitor te-ai gândit la vreo carieră pe care ai vrea să o alegi? Nu am planuri exacte, dar germana va fi implicată în orice caz în această carieră. La faza națională ce așteptări ai? Mă voi pregăti intens și am așteptări să iau un premiu.

Flavia Seleșan, olimpică la logică:

Mi s-a părut o experiență unică. Mă pregătesc de trei ani pentru această olimpiadă și am fost foarte pregătită că am reușit să iau un punctaj atât de mare. În anii precedenți cum a fost? A fost bine. În clasa a IX-a nu am reușit să iau un puntaj atât de mare. Am luat 78 de puncte. Anul trecut am luat locul III și mă bucur că am reușit în acest an să iau locul I și să merg mai departe. Așadar, din an în an tot mai bine. Da, sper să fie și la națională la fel de bine.

Isabela Floroni,  olimpică la lb. engleză:

Sincer nu a fost foarte greu, dar nu mă așteptam la engleză la acest rezultat. E prima dată când particip și mă bucur foarte mult. Ce așteptări ai în continuare? Doar să devin eu din ce în ce mai bună și rezultatele să fie la fel de bune.

 Aurelian Sima, directorul Colegiului Național Coriolan Brediceanu este mândru de reușitele elevilor și speră la rezultate la fel de bune și la etapa națională.

Aurelian Sima,  director Colegiul Național Coriolan Brediceanu:

Suntem în perioada desfășurării olimpiadelor școlare județene. Sunt mândru de rezultatele elevilor noștri de la Colegiul Național Coriolan Brediceanu. Până în prezent la disciplinele la care s-a desfășurat această olimpiadă avem deja șase calificați la națională. Cu această ocazie aș vrea să îi felicit pe toți elevii participanți la faza județeană, pe profesorii care i-au pregătit și celor calificați la națională să le doresc mult succes în continuare.

 Rezultatele elevilor de Colegiul Brediceanu la faza județeană a olimpiadelor școlare le-au dat un imbold acestora și pentru ultima etapă, acolo unde doresc să obțină performanțe la fel de bune.

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Venirea căldurilor insuportabile și a codului roșu de caniculă i-a făcut pe lugojeni să iasă din case și să caute locuri unde se pot...

Direct la Subiect

Marți, 16 iulie 2024, de la ora 17:00, emisiunea „Direct la Subiect” revine pe Stiri 24 PLUS și pe canalele de Facebook și YouTube....

Știri

Mai multe gospodării vor ramăne fără energie electrică timp de câteva ore pe zi, în săptămâna 15 – 21 iulie, în mai multe localități...

Lifestyle

Perioada de caniculă prin care trece Lugojul a determinat schimbarea programului de vizitare a pacienților internați la Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei”. Până în...

Publicitate bestvalue.eu