Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Dominic Fritz propune măsuri de creștere a siguranței în trafic după ce un copil de 10 ani a fost accidentat mortal

politie trafic

Primarul Timișoarei propune o serie de măsuri pentru creșterea siguranței în trafic, după ce un copil de 10 ani, care ar fi traversat strada prin loc nepermis, a fost accidentat mortal, pe strada Polonă.
Dominic Fritz a anunțat că un prim pas este întocmirea unei liste cu cele mai periculoase 20 de locuri din oraș. În plus, cere implicarea parlamentarilor, pentru ca radarele fixe să poată fi folosite și în orașe.

Decoratiuni Gradina si Terasa din Ciment Magazin Big Mag

Dominic Fritz mai propune reverificarea tuturor sesizărilor depuse de cetățeni la primărie, referitor la siguranță în trafic, dar și organizarea, anul acesta, la Timișoara, a unei conferințe de mobilitate urbană sigură cu experți internaționali.
Vă reamintim, un copil de 10 ani a decedat, sâmbătă seara, în Timişoara, după ce a traversat strada prin loc nepermis şi a fost surprins de un autoturism. Polițiștii au constatat că un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe strada Polonă din oraş dinspre localitatea Utvin, iar la un moment dat a surprins şi accidentat băiatul, care se afla angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis.

leave a reply