Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Dominic Fritz: Prezumţia de nevinovăţie e valabilă şi pentru un primar rătăcit

Candidatul USR la Primăria Timişoara, Dominic Samuel Fritz, anunţă că nu se grăbeşte să-l atace pe Nicolae Robu

Principalul contracandidat al lui Nicolae Robu la scaunul de primar al Timişoarei, Dominic Samuel Fritz, a avut o primă intervenţie după ce edilul-şef a fost trimis în judecată de către DNA. Fritz consideră că prezumţia de nevinovăţie este valabilă şi pentru „un primar rătăcit” precum Robu.

Candidatul USR la Primăria Timişoara, Dominic Samuel Fritz, anunţă că nu se grăbeşte să-l atace pe Nicolae Robu după ce actualul primar a fost trmis în judeactă pentru fapte de corupţie. Totuşi, Fritz aminteşte de nepotismul şi clientelismul practicat în primărie sub comanda lui Robu.

“Prezumția nevinovăției este valabilă și pentru un primar rătăcit ca Nicolae Robu. Am încredere în organele de justiție să-și facă treaba și nu îl voi condamna pe dl. Robu înaintea lor. Ce este clar însă: nepotismul și clientelismul din Primăria Timișoara, tolerat sau ajutat de către dl. Robu, aduc daune adevărate orașului.  Avem nevoie de o administrație cu zero toleranță față de orice fel de corupție sau mișmașuri. Pentru mine, transparența radicală în administrația locală va fi prioritatea numărul zero”, a scris Fritz pe Facebook.

Amintim că Nicolae Robu a fost trimis în judecată de către DNA într-un dosar privind vânzarea ilegală a unor imobile de către Primăria Timişoara.

sursa:debanat.ro

leave a reply