Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Dezinfecția scărilor de bloc din Lugoj, finalizată!

Nu s-au folosit soluții pe bază de clor

Societatea “Agro Clean Fit” din Lugoj a finalizat miercuri, 8 aprilie, acțiunea de dezinfecție a celor 567 de scări de bloc existente în Lugoj, începută în data de 3 aprilie.

Echipa, formată din trei persoane, condusă de Horia Onae, administratorul firmei, a dezinfectat în medie, zilnic, circa 110 scări de bloc. Mulți dintre locatari au fost surprinși de faptul că durata unei astfel de proceduri într-un bloc dura puțin peste 5 minute și
că soluția nu miroase.

“Au fost oameni care ne-au întrebat de ce durează atât de puțin o dezinfecție sau de ce numiroase a clor.Locatarii tuturor blocurilor din oraș trebuie să știe că vermorelele folosite sunt electrice, de înaltă presiune, foarte eficiente și pulverizarea se face foarte rapid.

În privința soluției, am folosit didelcimetil polioxieti propionate de amoniac, bis 3 – aminopropil dodecil amina, care nu miroase, nu pătează, nu decolorează, nu e corozivă, este biodegradabilă și se poate aplica în orice fel de situații cu restricții minime. Are efect de combatere a bacteriilor, fungilor, mycobacteriilor, virusurilor și sporilor”, ne-a declarat Horia Onae.

Magazin Saboti si Papuci de Casa

Acțiunea a fost efectuată în baza unui contract cu Primăria Lugoj, valoarea unei scări dezinfectate fiind de 30 de lei.

În această sumă a fost cuprinsă soluția, munca oamenilor, combinezoanele, mănușile, măștile etc, totul fiind asigurat de către societatea prestatoare.

De asemenea, Primăria Lugoj s-a conformat cerinţelor autorităţilor şi a montat dozatoarele cu dezinfectanţi pe scările de bloc din municipiu.

sursa: redesteptarea.ro

 

leave a reply