Banner Mobilier Magazin BIG Mag

DESTINAȚII TURISTICE PREFERATE DE 1 MAI

Minivacanța de 1 mai se apropie cu pași repezi, iar unii lugojeni s-au grăbit să-și rezerve din timp un sejur pentru petrecerea timpului liber. Cei mai mulți au optat pentru stațiunile din țară, majoritatea fiind deja rezervate la capacitate maximă. Lugojenii care nu au dorit să plece foarte departe de casă au optat pentru Băile Herculane, unde un sejur de trei nopți de cazare la un hotel de patru stele, costă puțin peste 1400 de lei pentru două persoane. La mare căutare este însă stațiunea Băile Felix, dar au fost preferințe și pentru stațiunile montane.

Mirela Miculescu,  agent de turism:

Mai sunt câteva zile până la minivacanța de 1 mai, iar lugojenii și-au rezervat din timp vacanța mult dorită. Stațiunea Băile Felix a fost la mare căutare pentru weekendul prelungit de 1 mai. La unicul Complex de cinci stele din România pachetul de patru zile compus din demipensiune, și un prânz festiv, cu trapie, SPA, acces la felixarium și un program de animație pentru copii, prețurile pornesc de la 1467 lei de persoană. Dar să nu neglijăm nici stațiunea Poiana Brașov, unde la un hotel de patru stele prețurile pornesc de la 258 de euro pentru două persoane, pentru două nopți, cazare cu mic dejun și o cină festivă, cu acces gratuit la piscină, saună, fitness și animație pentru copii

Cei care doresc să treacă granițele țării și să petreacă un sejur în țara vecină la Szeged, trebuie să scoată din buzunar în jur de 280 de euro pentru două persoane, având incluse două nopți de cazare, cu mic dejun și cină și acces la Aquapark.

leave a reply