Banner Mobilier Magazin BIG Mag

CSŞ Lugoj, cel mai bun club de gimnastică masculină din ţară la juniori

Gimnaştii de la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj şi-au respectat balzonul şi au câştigat finala Campionatului Naţional pentru Juniori, la băieţi. Competiţia, cea mai importantă pentru tinerii gimnaşti,  s-a desfăşurat în perioada 13-14 noiembrie, în sala Liceului cu Program Sportiv din Bistriţa. Sportivii lugojeni şi-au depăşit în acest an performanţele notabile obţinute în 2014 şi au câştigat cu cinci medalii mai mult ca la ediţia anterioară, dintre care 4 au fost de aur.
Profesorii Adrian Meleancă, Aurel Munteanu şi Ioan Bulacu au pregătit pentru concurs nouă gimnaşti care au participat atât la finalele de la individual compus, ce au avut loc vineri, 13 noiembrie cât şi la finalele pe aparate desfăşurate sâmbătă, 14 noiembrie.
La categoria juniori III, nivel II s-au remarcat Norbert Marcu, 10 ani, care a obţinut locul I la individual compus (sol, cal, inele, sărituri, paralele şi bară), locul I la sol şi bară şi locul II la cal, inele, sărituri şi paralele, Alexandru Marcu, 10 ani, locul III – bară şi Patrick Voichescu, 11 ani, locul IV la paralele, locul VI la sol, locul VIII la inele.
La categoria juniori II, nivel IV, componentul lotului naţional Rafael Szabo, 14 ani, a obţinut locul II la individual compus şi locul I la inele şi bară. În cadrul categoriei juniori I, nivel V, Alexandru Bănicioiu, 16 ani, component al lotului naţional s-a clasat pe locul I la individual compus, pe locul II la sol, inele, sărituri şi pe locul III la cal şi paralele, Ionuţ Todor, 18 ani, a obţinut locul I la inele, Lorenzo Pecie, 16 ani, a reuşit un loc trei la sărituri, iar Octavian Tomescu, 18 ani s-a clasat pe locul VI la individual compus, pe locul VII la inele şi pe nouă la sărituri.
   “Clubul nostru a obţinut cele mai multe medalii din concurs, fiind urmaţi de Dinamo Bucureşti, care a luat 17 medalii. În acest an am reuşit să câştigăm şapte medalii de aur, cu patru mai mult ca anul trecut. Sportivii noştrii s-au comportat foarte bine, şi-au dovedit încă o dată valoarea şi merită felicitări pentru munca depusă în acest an. În 2015 am fost cei mai buni din ţară la juniori” a spus Adrian Meleancă, directorul CSŞ Lugoj.
La Bistriţa s-au întrecut peste 80 de gimnaşti de Arad, Bistriţa, Braşov, Steaua Bucureşti, Buzău, Sf. Gheorghe, Reşiţa, Sibiu, Timişoara.
sursa: redesteptarea.ro

leave a reply