Banner Mobilier Magazin BIG Mag

CONDIȚII EUROPENE LA MATERNITATEA BEGA

În sfârşit Maternitatea Bega din Timişoara oferă condiţii de cazare şi de performanţă medicală normale, ca în ţările dezvoltate din Europa. Investiţiile din ultimul an au făcut ca interiorul clinicii să arate ca în Occident. Au fost reabilitate saloanele unde stau mamele cu nou născuţii, holurile, cabinetele de consultaţie, sălile de naştere şi secţia de neonatologie. De asemenea, echipamentele sunt de ultimă generaţie. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara, de care aparţine maternitatea, spun acum că pot concura cu orice clinică privată din ţară sau străinătate.

Marius Craina, manager Spitalul Județean Timișoara:

Anul 2018 ne găsește cu o maternitate relativ nouă. Clădirea este din jurul anului 1900, dar ca și modernizare, putem să facem față oricăror cerințe europene. S-a renovat aproape tot demisolul, aproape tot parterul și mare parte din etajul întâi

 Investiția s-a ridicat 1,5 milioane de lei, bani de la Consiliul Județean Timiș, însă lucrările nu sunt terminate încă. La etajul doi al maternităţii se montează un lift şi de asemenea, mai sunt câteva holuri de zugrăvit.

 

 

 

leave a reply