Clotilde Armand dată în judecată de consilierii locali PNL sector 1

Consilierii locali ai PNL Sector 1 o vor chema pe primarul Clotilde Armand în judecată, din cauza ştirilor false „propagate în spaţiul media de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, prin armata de troli şi prin funcţionari din aparatul de specialitate plătiţi din bani publici”, arată un comunicat de presă al organizaţiei liberale Sector 1, care răspunde şi acuzaţiilor edilului potrivit cărora ministrul Cercetării Sebastian Burduja ar bloca digitalizarea primăriei cu fonduri europene.

„Atitudinea primarului este de dispreţ total faţă de cetăţeni şi lege. De doi ani vedem numai circ şi scandal. Singura mare realizare a fost alocarea a 100 de milioane de lei pentru panseluţe la ultima rectificare bugetară, în timp ce sectorul se scufundă în mizerie şi incompetenţă administrativă. În plus, vorbim despre un abuz continuu şi extrem de grav: zeci de hotărâri de consiliu local deja votate şi care, în loc să fie puse în executare, sunt blocate cu bună ştiinţă de primar de luni de zile. Mai mult, ţine în sertar şi proiectele de hotărâri depuse de colegii noştri, pe care refuză să le supună votului consiliului local, deşi ating zone de mare de interes pentru cetăţenii sectorului 1: şcoli, parcări, locuire, calitatea vieţii, digitalizare. La interpelări sau solicitări de informaţii adresate de consilierii locali PNL aplică aceiasi procedură: zero răspunsuri, abuzuri pe linie. La şedinţele de consiliu primarul lipseşte cu desăvârşire, iar în spaţiul public propagă cu bună ştiinţă minciuni şi ştiri false, pe principiul «hoţul strigă hoţii» şi sub impresia că . Este disperarea generată de lipsa oricăror rezultate pozitive în administrarea sectorului 1, pentru care toţi sunt vinovaţi, cu o singură excepţie: Clotilde Armand”, a declarat preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, conform sursei menţionate.

PNL Sector 1 a reacţionat şi la postarea primarului Armand prin care acuză consilierii locali PNL că blochează digitalizarea primăriei.

„Clotilde ARMAND ţine la sertar din data de 10 mai 2022 Proiectul de Hotărâre privind aprobarea demarării procesului de digitalizare în administraţia publică a Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti, denumit Sectorul 1 DIGITAL şi aprobarea contractării, din surse externe, a unui serviciu IT pentru Implementare nr. K2-103, proiect al consilierilor PNL la iniţiativa preşedintelui PNL Sector 1, Ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja.

Organizaţia PNL Sector 1 mai spune că „Sectorul 1 este al cetăţenilor, iar cetăţenii nu vor o primărie administrată doar pe Facebook”.

Edilul Clotilde Armand l-a acuzat, într-o postare făcută marţi pe pagina de Facebook personală, pe ministrul Cercetării şi Digitalizării, liberalul Sebastian Burduja că a blocat digitalizarea Primăriei Sectorului 1 cu fonduri europene, „din orgolii politice, fără nici un argument, fără niciun fel de explicaţii”.

sursa: stiripesurse.ro

leave a reply

Știri 24 PLUS

Trebuie citite