Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Cine a câștigat municipiile reședință de județ din vestul țării. Rezultate parțiale 2020.

După centralizarea rezultatelor de la 99% dintre secţii

Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS, a câştigat Primăria Timişoara cu aproape 25% de procente în plus faţă de primarul în funcţie, Nicolae Robu.

După centralizarea rezultatelor pentru 99% dintre secţii, Dominic Fritz a fost votat de 48.992 de timişoreni, ceea ce înseamnă un procent de 53,31%. Edilul în funcţie, liberalul Nicolae Robu, a obţinut 27.408 voturi – 29,82%.

Urmează candidatul PSD, Voichiţa Lăzureanu, 6,25%, Marius Craina (Pro România)– 5,27%. Candidatul UDMR Imre Farkas, actualul viceprimar, a obţinut 1,41%.

parfumuri de firma damaLa Consiliul Local Timişoara, USR PLUS s-a clasat pe primul loc cu 41,47%. PNL a obținut 30,41%, iar pragul electoral a mai fost trecut doar de două partide: PSD (9,58%) şi Pro România (5,47%).

***

Primarul municipiului Deva, liberalul Florin Oancea, a câştigat un nou mandat de patru ani, după ce a fost votat de 37,44% dintre alegători, relevă datele parţiale.

El este urmat de candidata Partidului României Europene, Paula Corbu, cu 19,77%, şi de candidatul PSD, Ovidiu Moş, cu 11,07%.

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (PSD), a câştigat alegerile cu 67%. PSD a câştigat şi cele mai multe voturi pentru Consiliul Judeţean Hunedoara- 43,8%. Urmează Alianţa PNL-UDMR-PNTCD cu 18,69% şi Pro România, cu 9,13%.

***

Primarul Reşiţei, Ioan Popa, a câștigat un nou mandat cu peste 74 la sută din voturi.

Popa este extrem de multumit că PNL deţine majoritatea și în Consiliul Local.

În primul mandat de primar Ioan Popa a reuşit să atragă suma de circa 160 de milioane de euro din finanţări europene.

***

În Arad, nu există deocamdate informații oficiale deoarece mare parte din procesele verbale încheiate în secţiile de votare, care au ajuns la Biroul Electoral Municipal Arad au fost completate greşit. Astfel, fost nevoie de emiterea a 160 de decizii pentru modificarea documentelor, ceea ce îngreunează procesul de centralizare a datelor privind scrutinul.

leave a reply