Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Calificare în optimile fazei judeţene a Cupei României şi pregătire pentru startul returului în D

Ultimul sfârşit de săprămână din februarie a programat primele meciuri oficiale în fotbalul timişean, jocurile eliminatorii din 16-imile Cupei României, faza judeţeană.

Fotbaliștii de la CSM Lugoj au început cu o victorie seria meciurilor oficiale din 2024, reuşind să câştige cu 4-1 în întâlnirea cu CSC Pindul Dudeștii Noi, contând pentru 16-imile județene ale Cupei României.

Formația din Dudeștii Noi a deschis scorul, în minutul 19, prin Olimpiu Agrigoroaei, dar formația lugojeană, lider în Liga 4 Timiș, a întors rezultatul prin golurile reușite de Marian Talpă, Ionuț Mihoc, Dan Silaghi și Ioan Petresc. Scorul final, 1-4, a cosfinţit calificarea în faza următoare a competiției.

Antrenorul Arpad Laczko a folosit următorii jucători: Amarinei, Lakatoş, Radak, Vlădia, Repede, Mărmăneanu, Herci, Dobra, Răzvan Rus, Piţigoi, Talpă. Au mai intrat: Petresc, Mihoc, Andrei Rus, Breşneni, Silaghi.

Următoarea etapă a fazei judeţene Timiş a Cupei României, cea a optimilor de finală, este programată marţi, 19 martie, CSM Lugoj urmând să evolueze în deplasare la Parţa.

Până atunci însă, la finalul acestei săptămâni, sâmbătă, 2 martie, se consemnează startul returului în D-ul timişean, fotbaliştii lugojeni urmând să evolueze pe propriul teren cu Avântul Topolovăţul Mare.

Returul de campionat porneşte cu CSm Lugoj în vârful clasamentului, la o distanţă fragilă, de doar un punct de Timişul Şag, principala contracandidată la promovarea în Liga a III-a. Locul III în clasament are de recuperat 12 puncte şi este ocupat de CS Sînandrei Carani.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply