Banner Mobilier Magazin BIG Mag

BILANȚUL PAGUBELOR PRODUSE DE INUNDAȚII

Ploile care s-au abătut asupra județului Timiș de Sfântul Ilie au afectat o serie de localități din zona Făgetului, arată bilanțul efectuat de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.  Potrivit evaluării, ISU a fost solicitat să intervină la 44 situaţii de urgență, iar după Făget, unde au fost afectate 114 gospodării, localitatea Bichigi este în topul listei cu 50 de gospodării distruse de ploaie. De asemenea, în Povergina au fost afectate de inundații 16 gospodării, iar în Bunea Mică 4.

Laurențiu Szabo, ofițer ISU Timiș:

Au fost inundate în orașul Făget 114 gospodării, blocul ANL, parcul gării pe o suprafață foarte mare, mai multe străzi, drumul național 68 pe 100 de m. În localitatea Begheiul Mic au fost inundate cinci gospodării, în localitatea Bichigi peste 50 de gospodării, în localitatea Povergina 16 gospodării, iar în localitatea Bunea Mare 4 gospodării. În orașul Făget mai avem Liceul Traian Vuia cu anumite probleme, inundații în subsol, pe o suprafață de 360 mp. Au fost afectate drumul comunal Bichgi-Povergina, un podeț de pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Făget, culturi și terenuri agricole

Reprezentanții ISU Timiș spun că în prezent situația e sub control și că deocamdată nu există riscul producerii fenomenelor meteo nedorite.

leave a reply