Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu
Mobila de Caliate

Știri

Bărbatul care a ucis un migrant lângă Gara de Nord din Timisoara a fugit din țară.

Bărbatul care a ucis un migrant și a rănit un altul, în urma unui scandal izbucnit la Timișoara, a fugit din țară și este acum urmărit internațional. Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Lucian Bode, într-o şedinţă comună a Comisiilor de apărare ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Tricou barbati Magazin BIG Mag“Tribunalul Timiş a emis un mandat de arestare pentru cel pe care noi îl considerăm, pe baza tuturor datelor, vinovat de crima de la Timişoara. El este dat în urmărire naţională şi internaţională. Ştim identitatea lui. A plecat din România şi este în vizorul autorităţilor române şi al partenerilor europeni pentru a fi reţinut. Acolo este un dosar pe care îl coordonează. A fost foarte important să aflăm criminalul. El este identificat. Ştim cum îl cheamă, ştim ce parcurs a avut în România”, a spus ministrul de Interne.

În data de 19 aprilie, un afgan de 27 de ani a murit, iar un altul a ajuns la spital, după o altercație între două grupuri de migranţi, în zona Gării de Nord din Timişoara.

Tot astăzi, ministrul Lucian Bode a declarat că incidentul de la Timişoara trebuie tratat cu ‘maturitate’ şi ‘pragmatism’ şi nu trebuie exploatat politic, subiectul fiind unul emoţional.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

“Îi asigur pe români că situaţia este sub control şi suntem pregătiţi pentru diverse scenarii dacă lucrurile ar lua o altă turnură”, a mai afirmat Bode.

El a precizat România este “un stat sigur, mai puţin atractiv pentru reţelele transfrotaliere de criminalitate organizată şi pentru reţelele de trafic de persoane”.




Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, luni, că va contina campania de recrutare pentru soldaţi gradaţi profesionişti şi a menţionat că sunt disponibile peste...

Educație

Municipiile Timișoara și Lugoj vor găzdui simultan miercuri, 15 mai, tradiționalul târg al ofertelor educaționale ale liceelor din județ. Ajunsă în acest an la...

Educație

Săptămâna care începe luni, 13 mai, îi găsește pe elevii din Timiș scriind de zor, pentru că, în chiar prima zi, au fost programate...

Știri

Un bărbat de 75 de ani, care a traversat strada prin loc marcat, dar pe culoarea roşie a semaforului, în Timişoara, a fost lovit...