Banner Mobilier Magazin BIG Mag

BANAT AGRALIM, DESCHIS DE PETRE DAEA

Târgul agricol Banat Agralim şi-a deschis, vineri, porţile în campusul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara. Inaugurarea a făcut-o însuşi ministrul Agriculturii, Petre Daea. Acesta s-a plimbat printre expozanţi şi comercianţi şi nu s-a dat în lături să deguste din produsele agricole bănăţene.

Ne pregătim pentru tăierea panglicii inaugurale Expo Banat 2018 Declar cea de-a 16-a ediție a Expo Banat Agralim deschisă ! Felicitări tuturor expozanților ! Să fie într-un ceas bun !

Petre Daea, ministrul agriculturii (PSD):

Cu aceste ocazii fermierii pot să schimbe idei, opinii, dar cel mai important este că schimbă rezultatele muncii lor. Pentru că fiecare exponat de aici are în spate o muncă excepțională, are un program de promovare a lui, fiecare exponat de aici este un îndemn la mai bine în agricultura țării.

Absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, ministrul agriculturii le-a mulțumit fermierilor timişeni pentru munca depusă. Le-a promis că subvenţiile nu vor mai întârzia, iar cei care au pierdut culturi din cauza calamităţilor naturale vor primi despăgubiri.

Expo BANAT AGRALIM s-a încheiat duminică, iar timp de trei zile peste 150 de expozanți din țară și străinătate și-au prezentat publicului produsele și serviciile din domeniul agro-alimentar, creșterea animalelor, producerea și distribuția de mașini și utilaje agricole și horticole, alimentație publică, măsurători terestre și cadastru și altele.

leave a reply