Banner Mobilier Magazin BIG Mag

AUTOBUZ PENTRU MERIDIAN 22

Consiliul Local al Municipiului Lugoj a aprobat joi ca Meridian 22 să achiziţioneze un autobuz, cu o vechime de 20 de ani, care a rulat în cea mai mare parte a timpului în Elveția. Autovehiculul a fost deja închiriat de societatea lugojeană și funcționează în oraș de câteva luni contra sumei de 4000 de lei pe lună.

Florin Iovescu- director economic Meridian 22 Lugoj

Societatea noastră are în dotare patru autobuze cu o capacitate maximă de circa 120 de călători atât pe scaune cât și în picioare. În urma analizelor noastre, pentru a putea prelua traficul suplimentar care s-a ivit pe traseul Cartier I.C. Drăgan- Tirol a devenit obligatorie achiziționarea unui autobuz tip articulat care are o capacitate de transport undeva la 160, chiar 170 de călători. În acest sens societatea noastră a încheiat la sfârșitul anului trecut un contract de închiriere cu o firmă. Obiectul acestei închirieri l-a constituit un autobuz Mercedes Articulat. Acesta are într-adevăr o vechime de 20 de ani, care a rulat în Elveția. Din momentul achiziției până în prezent, în cele aproape trei luni parcurse, am observat că în cursa de dimineață au fost preluați aproximativ 4200 de călători dintre care aproape toți sunt elevi.

Directorul economic al Meridian 22 Lugoj a menționat că de la momentul închirierii până în prezent nu au existat probleme tehnice cu acest autobuz. Acesta urmează să fie achiziționat contra sumei de 13.700 de euro plus TVA.

leave a reply