Banner Mobilier Magazin BIG Mag

“AERO WEST ROCK FEST” LA BUZIAȘ

Orașul-stațiune Buziaș va găzdui luna viitoare un eveniment inedit: Aero West Rock Fest. Evenimentul, aflat la prima ediție este organizat de primărie și Consiliul Local Buziaș, în colaborare cu Aero West Buziaș și Road Patrol MC Lugoj. Iubitorii de motoare turate și muzică rock sunt așteptați în 12 mai într-un decor inedit pe Aerodromul din Buziaș, unde vor concerta trupele: Iris, Masterpiece (tribut Metallica), Rockabil, Cu Asar și Mist. Concertele vor începe în jurul orei 20, iar petrecerea va continua până dimineața.

Cosmin Bureșin, secretar Road Patrol MC Lugoj:

Este la prima ediție, încercăm să facem acest fest” pentru prima dată. Sperăm să intre în calendarul cultural. Așteptați cât mai mulți participanți? Sigur că da, având în vedere că a început sezonul moto și deja toată lumea a început să circule, sperăm să vină cât mai mulți motocicliști. Cei care vor veni vor primi o porție de gulaș gratis din partea casei. Îi așteptăm să ne ajute și la defilare și sperăm să iasă foarte bine.

Intrarea la eveniment este liberă, iar camparea este gratuită, în zona aerodromului. De la ora 17, va avea loc și o paradă moto, prin Buziaș. În cadrul evenimentului vor mai fi concursuri tematice cu premii și o tombolă, în urma căreia trei norocoși vor fi recompensați cu un zbor cu avionul. Nu va lipsi nici gulașul, care pentru motocicliști va fi din partea casei.

leave a reply