Banner Mobilier Magazin BIG Mag

A ÎNCEPUT MODERNIZAREA ÎN PARCUL GĂRII

Parcul Gării din Lugoj își schimbă înfățișarea, după ce autoritățile locale au dat startul lucrărilor de reabilitare și modernizare. Licitația a fost câștigată de o firmă din Timișoara care se va ocupa de dalările aleilor din parc, distruse după furtuna din luna septembrie a anului trecut. Proiectul de reabilitare prevede și montarea de borduri noi. Autoritățile locale speră ca până la sfârșitul verii, cel târziu, lucrările să fie  finalizate.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Parcul Gării a intrat în atenția noastră în acest an și va fi modernizat complet. Licitația a fost câștigată de o firmă din Timișoara care se ocupă de dalările și de aleile din parc, mai ales că au fost distruse de furtună. Lucrurile s-au rezolvat până la urmă. Acum se fac decapările, o să montăm bordurile, o să începem execuția și mornizarea parcului. Am cerut și sprijinul ambasadei Rusiei pentru monumentul și mormintele care sunt acolo. Sperăm ca în două, trei luni de zile Parcul Gării să aibă cu totul un alt aspect.

 Lucrări de reabilitare trebuiau să înceapă și la sensul giratoriu de pe strada Ion Huniade, însă acolo au fost întâmpinate unele probleme la fundație, astfel că mai trebuie făcute unele modificări la vechiul proiect.

 

leave a reply