Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Alin Nica, refuză cedarea candidaturii pentru un nou mandat la CJ Timiș în favoarea social-democratului Alfred Simonis.

Președintele CJ Timiș a spus că va candida pentru un nou mandat indiferent de decizia luată de PNL la nivel central

Alin Nica a declarat pentru Radio Timișoara că, în ciuda informațiilor apărute pe surse, nu a fost luată o decizie.

Spiritul Timișoarei nu poate să fie tranzacționat ca la piață și timișorenii nu sunt marfă ce poate fi mutată dintr-o parte în cealaltă. Asta ar însemna o jignire. Dacă s-a întâmplat așa ceva, e foarte grav și noi nu putem accepta așa ceva. Nu s-a luat nicio decizie legată de candidatura la Timiș. În BPN de astăzi nu va fi luată decizia referitoare la Timiș, urmând ca discuțiile să continue cel mai probabil următoarea ședință a coaliției”, spune Alin Nica.

Președintele CJ Timiș a mai spus că va candida pentru un nou mandat indiferent de decizia luată de PNL la nivel central.

Alin Nica susține că dacă liderii PNL de la centru nu îl vor susține, va fi candidatul „unui proiect de dreapta”.

Evident că Timișul are nevoie de un proiect de dreapta. Voturile timișorenilor ar fi tradate de o predare către socialiști. (Reporter: Dacă totuși se va ajunge în acest scenariu despre care vorbește toată lumea, luați în calcul o candidatură independentă, o candidatură din partea Alianței Dreapta Unită? Veți candida sub orice formă?). Ceea ce pot să vă asigur este cam susținere a întregii organizații, întregii filiale PNL Timiș. Ceea ce vă pot asigura este că voi candida la președinția Consiliului Județean din partea unui proiect de dreaptă”, spune Alin Nica.

Președintele PSD Timiș Alfred Simonis a refuzat să comenteze stadiul negocierilor din coaliție pentru candidaturile din Timiș. Simonis a declarat că va oferi un punct de vedere doar după oficializarea unei decizii.

sursa: radiotimisoara.ro