Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
melimeloparis.ro

Știri

A treia zi consecutiv cu restricţii de trafic pentru maşinile de mare tonaj

În condiţiile caniculei, compania de drumuri a impus pentru a treia zi consecutiv restricţii de trafic pentru maşinile de mare tonaj. Şi sărbătoarea de Rusalii a adus o serie de restricţii.

Poliţiştii se aşteaptă ca astăzi, la finalul minivacanţei de Rusalii traficul să se aglomereze în special dinspre mare dar şi pe drumurile care vin de la munte.

Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române:

Astăzi, în intervalul orar 10:00 – 20:00, în condițiile avertizărilor de caniculă emise de Administrația Națională de Meteorologie, va fi interzisă circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 t pe toate sectoarele de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi din județele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Dolj, Olt, Ialomița, Călărași și în municipiul București.

De asemenea, în contextul minivacanței prelejuite de sărbătoarea Rusaliilor ortodoxe, astăzi sunt instituite restricții de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t și pe autostrada A2, București-Constanța, pe Drumul Național 7 și pe Drumul Național 39, care face legătura între stațiunile de pe litoral.

Este important, de asemenea, de punctat faptul că în a doua parte a zilei ne așteptăm la valori de trafic extrem de ridicate pe drumul de întoarcere dinspre Constanța către București și, de asemenea, dinspre Brașov către Capitală, deci pe Valea Prahovei, motiv pentru care le recomandăm șoferilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere, să ruleze cu prudență sporită, să păstreze o distanță regulamentară între vehicule și să se asigure foarte bine la schimbarea direcției de deplasare.

Vă recomandăm

Diverse

Imagini inedite cu o angajată CFR au fost surprinse la o trecere peste calea ferată a Drumului Naţional 7, în judeţul Hunedoara. Barierele de...

Publicitate bestvalue.eu