Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Play Off! CSM Lugoj, a doua victorie consecutivă cu Corona Brașov

Miercuri, 10 aprilie, de la ora 17,  la Sala Polivalentă ”Dumitru Popescu Colibași” din Brasov, CSM Lugoj a obținut a doua victorie consecutivă în fața echipei Corona Brașov, cu același scor, 3-0 ca și acasă.
Astfel, sportivele noastre trec de adversarele lor de azi din două meciuri, fără a mai fi necesară o a treia confruntare.

Suspansul se prelungește însă în duelul dintre ocupantele locurilor 6 și 7, Dinamo București, respectiv CSM București. Cele două echipe din Capitală și-au împărțit victoriile, Dinamo, cu fosta noastră echipieră Bălae în formație,  reușind o frumoasă victorie în deplasare cu un scor neașteptat de categoric, 3-0. Sâmbătă urmează partida decisivă pe terenul celor  de la Dinamo.
Pentru CSM Lugoj, prelungirea duelului dintre Dinamo și CSMB este binevenită, ca perioadă de odihnă și refacere înaintea meciurilor importante pentru ocuparea locului 5 și, implicit, calificarea într-o nouă ediție a Cupelor Europene.

Meciul de la Brașov, arbitrat de Florin Dragomir și Benone Vișan, s-a încheiat cu 3-0 pentru echipa noastră (25-16, 25-22, 25-16), scor mai categoric decât cel înregistrat de CSML pe teren propriu.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply