meia.ro

TOP Știri

Black Friday este o zi de reduceri masive la produsele dorite de consumatori, care are loc in fiecare an in luna noiembrie. In Romania, Black Friday este un fenomen care a prins foarte mult in ultimii ani, iar magazinele online se intrec in oferte si promotii pentru a atrage cat mai multi clienti.

Garmin Romania anunță debutul reducerilor de sezon, o campanie cu peste 50 de zile de prețuri speciale pentru o largă gamă de produse. Promoțiile Flash încep pe 10 noiembrie, cu discount-uri de până la 54% pentru cele mai populare produse Garmin. Prețurile speciale continuă până la finalul lunii decembrie, în campania Reduceri de Sărbători, cu noi discounturi pentru ceasuri, dar și gadget-uri pentru ciclism, navigație, pescuit, scufundări, hiking, golf și produse pentru copii ...

Piața comerțului electronic european, dominată de femei (56%), s-a consolidat în anul 2022, chiar și în condițiile de război, criză energetică și inflație, iar cea din România a urmat tendințele europene - cu câteva excepții notabile, se arată în cel mai recent studiu „Barometrul e-commerce 2023. De ce iubim femeile e-shopper” și dat publicității marți, 7 martie, de compania de curierat DPD România.

Românii care iau cu asalt magazinele de cadouri înainte de Sărbători trebuie să țină cont de anumite detalii pentru a se asigura că produsele pe care le cumpără sunt conforme, originale și vândute la prețul corect, scrie pe Facebook șeful Direcţiei Generale Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană din ANPC, Paul Anghel.

Peletii sunt în momentul de față considerați poate cel mai accesibil combustibil de încălzire. Dacă vrei să îi alegi pentru a-ți încălzi locuința, atunci acest articol te va ajuta să faci alegerea corectă.

Vezi toate știrile din categoria Frumusețe și Stil

Click AICI !

Ştiri 24 PLUS – Diete & Fitness