TOP Știri

Piața comerțului electronic european, dominată de femei (56%), s-a consolidat în anul 2022, chiar și în condițiile de război, criză energetică și inflație, iar cea din România a urmat tendințele europene - cu câteva excepții notabile, se arată în cel mai recent studiu „Barometrul e-commerce 2023. De ce iubim femeile e-shopper” și dat publicității marți, 7 martie, de compania de curierat DPD România.

Românii care iau cu asalt magazinele de cadouri înainte de Sărbători trebuie să țină cont de anumite detalii pentru a se asigura că produsele pe care le cumpără sunt conforme, originale și vândute la prețul corect, scrie pe Facebook șeful Direcţiei Generale Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană din ANPC, Paul Anghel.

Peletii sunt în momentul de față considerați poate cel mai accesibil combustibil de încălzire. Dacă vrei să îi alegi pentru a-ți încălzi locuința, atunci acest articol te va ajuta să faci alegerea corectă.

Știm cu toții cât de des se întrerupe apa caldă în București, din cauza problemelor de la rețea. De câte ori nu ți s-a întâmplat să rămâi fără apă caldă când aveai mai multă nevoie de aceasta?

Garmin România dă startul perioadei de reduceri pe 11 noiembrie. Flash Sale va include cele mai dorite produse, cu reduceri de până la 40%. În plus, campania de promoții se va prelungi până în luna decembrie, cu noi discount-uri pentru ceasuri, dar și gadget-uri pentru ciclism, navigație, pescuit, scufundări, hiking, golf, și chiar device-uri pentru copii.

Vezi toate știrile din categoria Frumusețe și Stil

Click AICI !

Ştiri 24 PLUS – Diete & Fitness