TOP Știri

Fiecare dintre noi simte adesea emoții negative, unele mai puternice, altele mai superficiale. Uneori e vorba de o tristețe profundă, alteori de stresul și anxietatea tipice vieții cotidiene agitate și problemelor ce apar în viața de zi cu zi.

Enzimele se referă la o categorie de proteine regăsite în interiorul celulei și care au rol în accelerarea vitezei unei reacții chimice importante la nivelul organismului. Aceste reacții chimice vizează distrugerea toxinelor și descompunerea particulelor alimentare în timpul digestiei.

Pleoape lăsate, exces de piele în jurul ochilor? Nu lăsa acest incovenient să-ți fure ani din privire!

Cazurile de edentație dentară reprezintă probleme cu care foarte mulți oameni se confruntă în prezent. De cele mai multe ori, această situație medicală apare din cauza unei îngrijiri orale deficitare, suplimentată de lipsa vizitelor la medicul stomatolog. Odată ce dinții ți-au părăsit datura, nu mai poți face nimic decât să apelezi la o clinică stomatologică cu prestigiu, unde să îți reîntregești zâmbetul.

România va trece printr-o perioadă cu temperaturi foarte scăzute, în care în unele regiuni se vor înregistra și minus 20 de grade.

Vezi toate știrile din categoria Diete și Fitness

Click AICI !