Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Voleibalistele de la Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”, în faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar

Echipa de volei a Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” a obținut o victorie spectaculoasă la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, ce a avut loc joi, 28 martie, la sala polivalentă din Blaj.
Lugojencele au întâlnit prima dată pe echipa Colegiului Național ”Traian Doda”, pe care a învins-o cu scorul de 2-0. În finală au avut de înfruntat gazdele, Colegiul Național ”Inochentie Micu Clain”, în fața cărora s-au impus cu 2-1.

”A fost un meci dificil, în care am fost conduse cu 1-0 de către echipa din Blaj, am egalat la seturi, 1-1, și în ultimul set am mers din punct în punct, dar victoria a fost a noastră. Mulțumim în mod special colegilor din liceu și profesorilor prezenți la meci ca suporteri”, a declarat Iris Mărgineanțu, voleibalista Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu”.

Reușita sportivelor noastre le-a oferit calificarea la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

”Echipa Liceului Brediceanu a obținut deci locul 1 și la faza regională, și, implicit, calificarea la faza națională, ridicând astfel încă puțin ștacheta performanței la care se poate ajunge doar urmărind perseverent, cu pasiune și cu mult efort, dar fără a face rabat de la disciplină, fair play și etica sportivă, un țel pozitiv, bine stabilit. Cam ca în viață… Le felicităm încă o dată, din toată inima, și pe fete și pe colegul nostru, prof. Claudiu Jivulescu, împreună cu toți profesorii și colegii lor, și suntem alături de ele, în spirit, și la următoarele salturi la fileu. Succes deplin!”, a transmis Daniela Popovici, profesoară la Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”.

Echipa lugojeană a fost formată din Sandra Nistor-Popovici (XII C), Ioana Franț (IX C), Iasmina Molie (XI C), Maia Jucu (IX D), Cristiana Popescu (IX A), Cassandra Gogu (XI D), Raluca Bucur (XII C), Jaqueline Dohor (XI D), Iris Mărgineanțu (X D) și a fost însoțită de profesorul Claudiu Jivulescu.

La această competiție au participat Colegiul Național ”Inochentie Micu Clain” din Blaj, Colegiul Național ”Moise Nicoară” din Arad, Colegiul Național ”Traian Doda” din Caransebeș, Liceul Teoretic ”Ion Constantin Brătianu” din Hațeg și Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” din Lugoj.

Organizatori au fost Inspectoratul Școlar Județean Alba, Primăria Municipiului Blaj și Colegiul Național ”Inochentie Micu Clain” Blaj.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply