meia.ro

Un gimnast de la CSM Lugoj va participa la Campionatul Mondial de Seniori

Clubul Sportiv Municipal Lugoj va avea un reprezentat la Campionatul Mondial de Gimnastică, seniori. Competiția este programată pentru perioada 30 septembrie-8 octombrie și va fi găzduită de orașul Antwerp (Anvers), din Belgia.

“Componentul echipei de gimnastică, seniori, a municipiului, Emilian Neagu, în vârstă de 23 de ani, care este și titular al lotului național de gimnastică masculină, condus de Marius Berbecar, va participa la mondialul de anul acesta. Sportivul este originar din Chișinău și a trecut mai întâi pe la lotul național de juniori, de la Bistrița. A reprezentat România la europenele de juniori din 2017, de la Glasgow. Emilian a fost transferat în acest an la CSM Lugoj de la Steaua București. Pentru clubul nostru a obținut două medalii de bronz la sol și inele, la Campionatul Național de seniori, din 1-3 septembrie, de la București. La aceste aparate deține titlurile naționale. Anul trecut a participa la o Cupă Mondială de seniori, care s-a desfășurat în Azerbaijan, la Baku. În prezent se antrenează cu lotul național de seniori, la București”, a spus profesorul Adrian Meleancă, antrenor la secția de gimnastică de la CSM Lugoj.

Ultimul gimnast lugojean, prezent la un campionat mondial a fost multiplul campion național și medaliat Rafael Szabo (23 de ani), care a fost prezent la ediția din 2017, de la Doha (Qatar).

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply