Banner Mobilier Magazin BIG Mag

[VIDEO] CSM Lugoj învinge cu 3-1 pe Dinamo București și trece pe locul III în Divizia A1!

Seară magică! Cu patru victorii din ultimele cinci meciuri, CSM Lugoj trece pe locul trei în Divizia A1 la volei feminin, la egalitate cu ocupanta locului doi, Alba Blaj.

În seara de sâmbătă, 3 februarie 2024, CSM Lugoj a dovedit că este o echipă mare, câștigând în fața lui Dinamo București cu scorul de 3-1 (25-16, 21-25, 25-19, 25-21)!

Dincolo de miza revanșei pentru eliminarea din Cupă, a fost o partidă în care toate fetele noastre au fost la înălțime, iar Silvia Coman, trecută în postura inedită de universal, a impresionat în mod deosebit. Aliona Martiniuc, accidentată cu entorsă, nu a putut juca, dar antrenorul nostru, Ugljesa Segrt, a găsit și de această dată strategia câștigătoare!

Cele mai multe puncte le-a realizat, ca de obicei, Yelizaveta (Lisa) Ruban – 22, autoarea unor ”bombe” necruțătoare, urmată de Andra Artin – 11 și Mirta Grbac – 9, jucătoarea din Slovenia reușind și ea un meci foarte bun. Au urmat, la egalitate, Silvia Coman și Katarina Canak, cu câte 7 puncte la activ, Olga Skrypak, cu 6 puncte, Nevena Vukcevic, 3 puncte și Ioana Mănăilă, un punct.

De la echipa oaspete, Dinamo București, s-au remarcat Ana Cristina Miron (17p.), Gabriela Florina Bălae (14p.) și Jelena Vulin (12p.).

Partida a fost arbitrată de arbitrul internațional Paul Szabo-Alexi, declarat anul trecut cel mai bun arbitru din campionatul României, asistat de Mihai Husa.

Bravo și publicului lugojean, care a făcut o atmosferă de meci de cupele europene în Sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”!

foto: CSM Lugoj – volei

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply