Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

ALEGERI 2024

Organizația UDMR din Lugoj își îndreaptă susținerea către candidatul Erwin Floroni pentru Primăria Lugojului

Filiala locală a Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) din Lugoj și-a declarat sprijinul pentru candidatura lui Erwin Floroni la primăria orașului, marcând astfel începutul unei colaborări între diversele comunități etnice și culturale din zonă.

Erwin Floroni este primul candidat care și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al Lugojului, iar sprijinul primit acum din partea UDMR Lugoj îi oferă un impuls semnificativ în cursa electorală.

Conducerea UDMR Lugoj a subliniat importanța unei viziuni multietnice și multiculturale pentru viitorul orașului, subliniind că susținerea lui Erwin Floroni reflectă dorința lor de a promova o societate incluzivă și armonioasă.

”Ne bucurăm nespus să împărtășim o viziune multietnică și multiculturală pentru orașul nostru”, au declarat reprezentanții UDMR Lugoj.

Această alianță între Floroni și UDMR Lugoj sugerează o abordare colaborativă și integratoare pentru dezvoltarea Lugojului, punând accent pe valorile comunității și pe diversitatea culturală a orașului. Erwin Floroni și-a exprimat recunoștința față de susținerea primită din partea UDMR Lugoj și a subliniat angajamentul său de a lucra împreună cu toate comunitățile din oraș pentru a construi un viitor mai bun pentru toți locuitorii Lugojului.

”Diversitatea culturală și etnică a Lugojului sunt printre cele mai valoroase resurse ale comunității noastre. Orașul nostru, prin amplasamentul său geografic și istoric, a fost întotdeauna un loc de întâlnire între culturi și tradiții diferite, inclusiv pentru comunitatea maghiară, care este parte integrantă a țesăturii noastre sociale. Valorificarea și respectarea acestei diversități nu doar că îmbogățește viața culturală a Lugojului, dar este esențială pentru dezvoltarea și prosperitatea noastră comună. Relația cu comunitățile etnice este un exemplu vibrant de coexistență armonioasă și colaborare fructuoasă, care contribuie la creșterea economică, inovație și coeziune socială a Lugojului”, a transmis candidatul Erwin Floroni.

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

ALEGERI 2024

Pentru prima oară după foarte mulți ani candidații pentru funcția de primar al Municipiului Lugoj au ocazia de a dezbate față în față cu...

ALEGERI 2024

Direct la Subiect cu Anca Micșa Oprea și Andrei Caius Neamțu candidații REPER la Lugoj. Urmărește o nouă ediție Direct la Subiect, pentru a...

Advertorial

Una dintre prioritățile noastre este modernizarea completă a tuturor creşelor, grădinițelor şi şcolilor din oraș. Aceste instituții reprezintă locul în care se construiește baza...

ALEGERI 2024

Elena-Viorica Danciu este o candidată completă, cu un profil profesional impresionant și o viață personală echilibrată. Angajamentul său față de comunitatea locală și determinarea...