Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

Educație

Dotări de viitor! Simulatoare auto și kit-uri robotice la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”

Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” va implementa un proiect ce îi va purta numele.
Virtualizare Liceul “Aurel Vlaicu” pentru Integrare Coordonată și Unitară (VLAICU) își propune dotarea cu un laborator inteligent ce va avea 18 simulatoare auto.

Pe lângă aceste echipamente, instituția de învățământ se va dota și cu o imprimantă-scanner 3D, o tablă interactivă și kit-uri robotice.

Țintele strategice ale liceului conform planului de acțiuni sunt dezvoltarea unui management educațional bazat pe valori democratice; dezvoltarea bazei materiale a liceului, conform punctelor slabe, în următorii patru ani; creșterea procentului de promovabilitate la bacalaureat cu 2% pe an, respectiv cu 8% până la finalizarea strategiei; creșterea numărului de profesori care acumulează 90 de credite cu 3% pe an, respectiv cu 12% până la finalizarea strategiei 2024-2025; creșterea eficienței activităților extra curriculare și de educațe multiculturală; îmbunătățirea competențelor digitale ale cadrelor didactice și ale elevilor liceului și creșterea stării de bine în rândul elevilor, profesorilor și părinților de la nivelul actual (nesatisfăcător ) la un nivel bun în patru ani.

Proiectul are termen de realizare până în data de 31 ianuarie 2025, are o valoare totală de 350.800,34 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul apelului de proiecte ”Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru Noua Generație.

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm