Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Daniel Bărbosu și partenera sa, Iovana Iorgovan, campioni naționali la dans sportiv

Târgu Mureș a găzduit sâmbătă, 2 martie, și duminică, 3 martie, cel mai prestigios eveniment al dansului sportiv din România, Campionatul Național de Dans Sportiv 2024.
Printre cei 1.000 de sportivi din întreaga țară, care s-au adunat la Sala Sporturilor pentru a concura în cadrul acestui eveniment de excepție, s-a aflat și perechea formată din tânărul lugojean Nicolas Daniel Bărbosu, elev în clasa a XI-a, la Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu”, și Iovana Iorgovan, de la Liceul Teoretic ”Dositei Obradovici” din Timișoara.

Aceștia au reușit să impresioneze juriul și să cucerească titlul de Campioni Naționali ai României 2024, la categoria Tineret Latino.

Perechea antrenată de Horia Preda, Alex Miculescu și Andra Păcurar, de la Clubul Sportiv Dance Spirit din Timișoara, a mai obținut în 2023 și titlul de vicecampioni naționali la categoria tineret, secțiunea 16-18 ani, dansuri latino, iar în primăvara și toamna anului trecut au reprezentat România la Campionatul European, respectiv la Campionatul Mondial.

Această distincție nu face decât să aducă mândrie comunităților din care provin.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply