Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

Fotbal

[VIDEO] CSM Lugoj, liderul Diviziei D la fotbal, ploaie de goluri pe teren propriu

Pe o vreme mohorâtă, fotbaliștii Clubului Sportiv Municipal Lugoj au luat toate cele trei puncte puse în joc sâmbătă, 1 aprilie.

Sportivii lugojeni, pregătiți de Arpad Laczko – principal, Dafin Danciu – secund și Gabriel Bota – antrenor portari, s-au impus cu 7-0 pe teren propriu în fața celor de la Cocoșul Orțișoara-Seceani.

Primul gol al meciului a fost înscris de către Aziz Njifakue, în minutul 41, urmat de cel a lui Răzvan Rus, în minutul 44.

Geci Barbati Magazin Big MagAziz Njifakue este cel care reușește să deschidă seria golurilor și în mitanul secund, aducând cel de-al treilea punct pe tabela de marcaj în minutul 51. Marian Talpă mărește handicapul și în minutul 65 trimite mingea în poartă adversă. Lugojenilor li se pare prea mic scorul, se ambiționează, iar în minutul 75 Beniamin Dobra înscrie cel de-al cincilea gol.

Ploaia de goluri nu se încheie aici, iar în minutul 87, Brian Filimon înregistrează un nou gol, cel de-al șaselea, pentru echipa municipiului de pe Timiș.

Înainte de fluierul de final al partidei, în minutul 90 Răzvan Rus definitivează scorul meciului la 7-0.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Pentru CSM Lugoj au jucat Victor Gârlea (cpt) – Miroslav Radak, Claudiu Roşie, Tobias Tamaş, Florian Ardelean – Brian Filimon, Răzvan Rus, Alex Maier, Ionuț Mihoc, Marian Talpă – Aziz Njifakue. Au mai intrat pe teren Dobra, Cioată, Ghergheș și Pop, Ilie.

În Divizia D de fotbal, CSM Lugoj se află primul loc în clasament cu 60 de puncte, echipă urmată de CSC Peciu Nou, cu 55 de puncte, și CS Sînandrei-Cărani, cu 52 de puncte. Codașa este Unirea Tomnatic, care nu are niciun punct.

Printre liderii golgheterilor Diviziei D, după etapa a XXIV-a, se menține Aziz Njifakue (CSM Lugoj), cu 25 de goluri, fiind surclasat doar cu doar la cinci goluri diferență de Florian Nanu (CSO Deta).

Servicii Transmisie LIVE video pe facebook si youtubesursa: redesteptarea.ro

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Administrație

Autoritatea locală a obținut finanțări pentru reabilitarea a trei dintre cele patru creșe de pe cuprinsul municipiului Lugoj. Este vorba despre reabilitarea integrală a...

Sport

Tradiționala competiție internațională ”Cupa DKMT”, care a avut loc la Lugoj, în Sla Sporturilor ”I.K Ghermănescu” și care a reunit sportivi din euroregiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa,...

Știri

Licitația a fost reluată, după ce la prima s-a înscris un constructor a cărui ofertă a fost respinsă. Perioada de de depunere a ofertelor...

Știri

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, din nou, în Lugoj. Vor fi afectați consumatorii de pe 12 străzi. Rețele Electrice Banat (companie parte a...