Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

Sport

CSM Lugoj își dovedește clasa și învinge Rapidul cu 3-1 în deplasare la București!

CSM Lugoj a obținut o victorie mare sâmbătă, 2 martie, în deplasare, cu Rapidul. Partida decisivă pentru configurația Diviziei A1 la volei feminin, a fost considerată, pe drept cuvânt, meciul etapei, disputat între ocupantele locurilor I și III din  clasament.

Rezultatul final a fost o splendidă victorie a Lugojului, cu 3-1 (20-25, 25-23, 25-23 și 25-21).

Meciul, arbitrat de o brigadă de arbitri inernaționali, Benone Vișan și George Grădinaru, a început pe fondul sonor al galeriei lugojene, o galerie de nota 10 plus, care s-a făcut remarcată din primele minute, ajutată și de rezonanța Sălii Polivalente ”Rapid” din Capitală.

Începem, ca și în confruntarea precedentă, cu liberoul Sandra Nistor Popovici în echipă. Junioara noastră de 17 ani o înlocuiește pe căpitana Silvija Popovic și de această dată.

Haine Sport Trening FemeiPrimul punct al primului set ne-a revenit nouă, apoi gazdele preiau conducerea. La 5-8 cerem primul Time Out, Setul se echilibrează. Urmează câteva schimburi de mingi extraordinare, dar, la 15-17, suntem nevoiți să cerem un nou Time Out. La final, după două servicii în out ale rapidistelor, care ne-au dat speranțe, cedăm primul set cu 20-25.

În setul doi, deși am condus pe parcurs, cerem Time Out la 11-13, apoi egalăm la 16. Simțind presiunea, este rândul Rapidului să ceară TO. Din nou egaliate la 19, apoi la 20, la 21, la 22, Setul se joacă pe mchie de cuțit. Conducem 24-23 și antrenorul Nesic de la Rapid solicită altă pauză. Fără efect, câștigăm setul doi cu 25-23!

Publicitate. Scroll pentru a continua.

”Actul” III începe cu 1-0 pentru Rapid, care se desprinde la 4-1. La 8-5 pentru Rapid, banca noastră tehnică cere Time Out. Egalăm la 9, scor la care e rândul lui Nesic să ceară pauză. Preluăm inițiativa, conducem cu 13-11, 14-12. La 15-12 Rapidul cere TO. Ne desprindem la 21-16, Rapidul egalează la 23, dar, din nou, câștigăm setul cu 25-23!

Setul IV începe cu CSML instalat confortabil la conducere, 3-0. Rapidul cere TO la 10-7 și 19-15, dar pierde și al patrulea set, la 21.

O victorie de neuitat a CSML, o victorie de zile mari, un adevărat derby al campionatului!

De la CSML, cele mai multe puncte le-a realizat Yelizaveta Ruban – 20, urmată de Andra Artin și Aliona Martiniuc, câte 11, Katarina Canak -10, Mirta Grbac -9 și Olga Skrypak, 4 puncte. Din tabăra giuleșteană, s-a remarcat Ioana Baciu, cu 21 de puncte.

Reamintim că Rapid București este echipa care a pierdut la mare luptă actuala ediție a Cupei României. Rapidistele au fost învinse cu 2-3 de CSM Târgoviște, într-o partidă dramatică, de două ore și jumătate, disputată la Sala Sporturilor din Mioveni.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

sursa: redesteptarea.ro

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Administrație

Autoritatea locală a obținut finanțări pentru reabilitarea a trei dintre cele patru creșe de pe cuprinsul municipiului Lugoj. Este vorba despre reabilitarea integrală a...

Sport

Tradiționala competiție internațională ”Cupa DKMT”, care a avut loc la Lugoj, în Sla Sporturilor ”I.K Ghermănescu” și care a reunit sportivi din euroregiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa,...

Știri

Licitația a fost reluată, după ce la prima s-a înscris un constructor a cărui ofertă a fost respinsă. Perioada de de depunere a ofertelor...

Știri

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, din nou, în Lugoj. Vor fi afectați consumatorii de pe 12 străzi. Rețele Electrice Banat (companie parte a...