Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

Administrație

Cine sunt cei 11 candidați pentru funcția de primar al Municipiului Lugoj

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Lugoj a închis în 30 aprilie listele de candidaturi pentru poziţiile de primar şi consilier local la alegerile din 9 iunie.

Aglomeraţia este mare, atât pentru fotoliul de primar la care râvnesc 11 lugojeni, dar şi pentru poziţiile de consilier local unde pe 19 locuri se bat 178 de candidaţi.

Asta înseamnă nouă pe un loc, mai ceva ca examenul la facultate!

În ceea ce priveşte funcţia de primar, competitorii pornesc la drum din aceiaşi poziţie, însă unii cu şansă, alţii doar cu speranţă.

Primii patru poziţionaţi în cursa pentru primărie sunt actualul primar ales, Caudiu Buciu de la PNL, fostul preşedinţe al C.J. Timiş Călin Dobra, de la PSD, medicul Erwin Floroni de la Alianţa Dreapta Unită (USR, PMP şi Forţa Dreptei) şi Ladislau Szabo, de la AUR.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Lista este completată de Aurelian Mustaţă, de la PER, Octavian Voinea, de la PUSL, Gheorghe Dandu, de la BSR, Ion Teca, de la SOS, Anca Micşa Oprea de la REPER, Elena Danciu, de la PNCR şi independentul Cristian Petru Sfercoci.

Pentru Consiliul Local vor lupta şi trei independenţi, Cristian Petru Sfercoci, Daniela Lungu şi Bogdan Nistor, care încearcă să se strecoare pe lângă partidele ce au speranţe la reprezentare în parlamentul local.

Macheta Mobila Magazin Big Magsursa: redesteptarea.ro

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Administrație

Autoritatea locală a obținut finanțări pentru reabilitarea a trei dintre cele patru creșe de pe cuprinsul municipiului Lugoj. Este vorba despre reabilitarea integrală a...

ALEGERI 2024

Pentru prima oară după foarte mulți ani candidații pentru funcția de primar al Municipiului Lugoj au ocazia de a dezbate față în față cu...

ALEGERI 2024

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, sâmbătă, județul Timiș. Prima oprire a fost pe autostrada Lugoj-Deva, unde s-a declarat mulțumit că, după zece ani de...

ALEGERI 2024

Direct la Subiect cu Anca Micșa Oprea și Andrei Caius Neamțu candidații REPER la Lugoj. Urmărește o nouă ediție Direct la Subiect, pentru a...